met je mee

kijkt
Kiest
Klust

Living Design

Over ons

Contact


Als eigenaar van Living Design Advise voel ik me gezegend met de mogelijkheid om mijn passie voor interieur- en tuinontwerp te delen met mijn gewaardeerde klanten. Mijn reis begon als adviseur, waar ik elke dag de kans kreeg om mijn klanten te helpen bij het realiseren van hun droomruimtes.

Met elke stap groeide mijn liefde voor design en mijn verlangen om meer te creëren. Ik was vastbesloten om mijn expertise uit te breiden en mezelf te ontwikkelen als een volwaardige ontwerper. Door hard werken, toewijding en voortdurend streven naar excellentie, heb ik mezelf opgewerkt tot een gewaardeerde en volledige ontwerper.

Gerda

Maak kennis met  het   team

Wij zijn een gepassioneerd team van interieurexperts dat jouw dromen omzet in werkelijkheid, met creativiteit, precisie en een persoonlijke benadering.

Hallo, ik ben Laura, en ik werk al sinds 2022 met veel plezier bij Living Design. Als een veelzijdig teamlid ben ik betrokken bij alle aspecten van onze dienstverlening - van het luisteren naar onze klanten en het begrijpen van hun visie, tot het maken van doordachte keuzes en het zorgvuldig uitvoeren van elk project. Creativiteit zit in mijn bloed, en ik heb het geluk gehad om te worden opgevoed door een vader die een getalenteerde schilder is.

Laura

Ik ben Rosalie en woon met mijn gezin in Ter Aar. Ik ben creatief, zorgzaam, behulpzaam en geduldig. Sinds augustus 2019 werk ik bij Living Design.

Hier maak ik technische tekeningen van keukens. Naast mijn werk in de zorg is dit een fijne afwisseling en kan ik dit thuis achter mijn laptop doen. Elke keuken is anders, vandaar dat het een leuke uitdaging is. Waar ik natuurlijk erg blij van word!

Rosalie

Mijn naam is Jun, keukenmonteur bij Living Design. Ik ben gestart als  magazijnmedewerker bij Kvik, maar al snel ontdekte ik mijn passie voor creatief werk met mijn handen. Sinds mijn overstap naar keukenmontage, geniet ik van mijn werk bij Living Design. Ik ben gedreven om perfectie te bereiken en altijd op zoek naar oplossingen om het ideale resultaat te creëren voor onze klanten.

Jun

Hey! Ik ben Seth, keukenmonteur bij Living Design. Ooit werkte ik in het magazijn van Kvivk keukens, maar al snel begonnen mijn handen te jeuken om de keukens in elkaar te zetten.

Door mijn vijftien jaar ervaring in de patisserie heb ik een goed oog voor detail. Dit komt ook goed van pas bij het plaatsen van keukens. Verder ben ik een echte allrounder: wat mijn ogen zien maken mijn handen!

Seth

Hee, mijn naam is Ruud. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw, waarvan ik 30 jaar heb gewerkt als uitvoerder, breng ik heel wat kennis en expertise mee naar Living Design. Mijn passie ligt voornamelijk bij het plaatsen van keukens en het begeleiden van projecten.

Ik hecht veel waarde aan goede samenwerking en communicatie. Voor mij is teamwork essentieel om projecten succesvol af te ronden. Mijn doel is altijd om naar een mooi eindresultaat toe te werken, waar zowel ikzelf als mijn klanten trots op kunnen zijn.

Ruud

Designing Spaces, Enriching Lives

hulpVraag, WOONWENS & RUIMTE*

e-mailadres *

Telefoonnummer*

Naam *

Het contactformulier is succesvol verzonden.

Wij nemen contact met je op om te kijken naar wat we voor je kunnen betekenen.

Tot snel,
Living Design

Bedankt!