met je mee

kijkt
Kiest
Klust

Living Design

Interieur

Contact

+ ontwerp
+ Advies
+ Verlichting
+ Technische tekening
+ Realisatie

Interieur

Je huis is de plek waar jij je helemaal op je gemak moet voelen. Living Design helpt je om alle details van jouw nieuwe woning zo volledig mogelijk in kaart te brengen.

Van interieuradvies tot interieurontwerp, Living Design doet het allemaal. Wat zijn jouw wensen? Wij maken ze werkelijkheid. Alleen advies nodig? Wij gaan aan de slag om alles te vinden voor de uitstraling waar jij naar op zoek bent. Ook als je alleen hulp nodig hebt bij het stijlen of afmaken van een ruimte.

Ga je voor een compleet interieurontwerp? Living Design geeft jouw woning gegarandeerd de upgrade die je zoekt. Met een bijzonder oog voor detail en gevoel voor combinaties van kleuren en materialen, wordt jouw woonruimte die fijne plek die je altijd hebt gewild. Een woning die weer als nieuw voelt!

We spreken alle keuzes door en kunnen daarnaast ook de technische tekeningen verzorgen. Installatietekeningen kunnen worden gebruikt om apparatuur en hun aansluitwaarden in kaart te brengen. Met onze ervaringen en tips maken we elke tekening tot in detail.

Maak de ruimte af met de juiste verlichting. Living Design kan verlichtingsadvies geven door het maken van een zogenaamd ‘lichtvlekkenplan’. Met een bijpassend verlichtingsvoorstel, sluit de verlichting naadloos aan op jouw inrichting. Verlichting is er in veel prijsklassen, dus ook met een klein budget kun je met zo’n plan aan de slag.

Living Design komt graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking met jou en je huis.

Jouw droomhuis

Stijlvolle interieurs, gemaakt voor comfort.

voor elk interieurprobleem zijn er verschillende oplossingen, Standaard maar ook onverwacht bijzonder.

Crafting quality interiors

hulpVraag, WOONWENS & RUIMTE*

e-mailadres *

Telefoonnummer*

Naam *

Het contactformulier is succesvol verzonden.

Wij nemen contact met je op om te kijken naar wat we voor je kunnen betekenen.

Tot snel,
Living Design

Bedankt!