met je mee

kijkt
Kiest
Klust

Living Design

En meer...

Contact

+ Nieuwbouw begeleiding
+ klusbedrijven
+ zakelijk

En meer...

Waar de mogelijkheden oneindig zijn.

Het is algemeen bekend dat interieur een positieve invloed kan hebben op mensen. Dit is dan ook zeer toepasselijk op bedrijfsruimtes. Vaak is de inrichting van kantoren strak en functioneel, maar mist het sfeerelement. In onze ogen is dat een gemiste kans. Living Design kan je helpen om een functionele, maar sfeervolle bedrijfsinrichting te realiseren. Wij zetten onze expertise in om je een heldere kijk te geven op de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Vaak zitten grote veranderingen in de kleine details. Bij ons geldt ook dat een upgrade niet altijd duur hoeft te zijn. Neem daarom vrijblijvend contact op om advies te krijgen binnen jouw gewenste prijsklasse.

Een plan zakelijk presenteren? 3D-visualisatie is een ijzersterk middel dat inzicht geeft in maatvoering, kleuren en afwerkingen van ruimtes. Onze visualisaties kunnen een toegevoegde waarde zijn als ondersteuning van de dienstverlening van jouw bedrijf. Zo kun je ervoor kiezen eigen schetsen door ons uit te laten werken of een geheel nieuw ontwerp te laten maken. In beide gevallen werken wij deze uit tot 2D-plattegronden, wandaanzichten en/of 3D-visualisaties.

Zakelijk

Wij helpen niet alleen met het ontwerpen en het realiseren van je droomhuis, maar ook met kleine klussen in- en rondom het huis. Bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij of het verhelpen van een klemmende deur. Dankzij ons brede netwerk van handige vakmensen kunnen we dit spoedig en eenvoudig voor je regelen.

Klusbedrijven

Heb je een nieuwbouwwoning of ga je een verbouwing aan? Living design begeleidt je bij het uitzoeken van elk detail. Alle maatvoeringen voor de installatie worden nauwkeuring in kaart gebracht op een technische tekening, zodat je van tevoren alle installaties duidelijk hebt voor de aannemer, elektricien of loodgieter.

Met een 3D-tekening is het mogelijk om de ruimtes goed te kunnen inschatten, hierbij kunnen wij uiteraard meteen advies geven.

Nieuwbouw begeleiding

Naast advies en ontwerp helpen wij jou met nog veel meer.

Wij bieden technische tekeningen aan voor diverse projecten, zoals verbouwingen en keukens. Onze ervaren tekenaars vertalen uw visie naar gedetailleerde plannen. Met deze plannen weet een aannemer, elektricien of u precies waar alle details moeten komen. 

technische tekening

Where creativity meets precision

hulpVraag, WOONWENS & RUIMTE*

e-mailadres *

Telefoonnummer*

Naam *

Het contactformulier is succesvol verzonden.

Wij nemen contact met je op om te kijken naar wat we voor je kunnen betekenen.

Tot snel,
Living Design

Bedankt!