met je mee

kijkt
Kiest
Klust

Living Design

Living Design helpt je graag bij het nemen van de juiste beslissingen als het gaat om de inrichting van je tuin. Net als het interieur kunnen wij het exterieur afstemmen op jouw wensen. Zo kun je binnen en buiten tot een geheel maken. Heb je een balkon of terras? Ook geen probleem!

Ons advies richt zich niet alleen op een optimale inrichting, maar ook een uitgebreid tuinontwerp behoort tot de mogelijkheden. Van een simpele schets naar een uitgewerkte 3D-tekening waarin alle details zichtbaar zijn. Wil je een onderhoudsarme tuin met tegels en grind, of zoek je naar mooie beplanting? Misschien wil je een knusse plaats creëren, of juist een functionele speelplek voor de kinderen. Wij adviseren graag bij de inrichting van je tuin en maken een tuinontwerp op maat, afgestemd op je eisen en wensen.

Als je enthousiast bent over het ontwerp of zelf al een ontwerp hebt, kunnen we aan de slag. In samenwerking met onze vaste hoveniers zorgen we ervoor dat jouw tuin er volgens de tekening uit komt te zien.

Neem snel contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin.

Een met de natuur

+ Advies
+ Tuin ontwerp

Tuin

Laat  ideeën  groeien

Ontdek inspirerende natuur en maak van je buitenruimte een prachtige groene oase.

Where beauty blooms

hulpVraag, WOONWENS & RUIMTE*

e-mailadres *

Telefoonnummer*

Naam *

Het contactformulier is succesvol verzonden.

Wij nemen contact met je op om te kijken naar wat we voor je kunnen betekenen.

Tot snel,
Living Design

Bedankt!