met je mee

kijkt
Kiest
Klust

Living Design

het "Kijkt-kiest-klust" concept

Contact

Mooi wonen is mooi leven

"Kijkt, Kiest, Klust met je Mee" is een uniek concept van Living Design dat jouw interieurproject moeiteloos laat verlopen. Of je nu helemaal geen idee hebt waar te beginnen of al een duidelijke visie hebt. Living Design staat klaar om je bij elke stap te begeleiden.

Bij "Kijkt" luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften, zodat we een diepgaand beeld krijgen van jouw persoonlijke stijl. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt interieurconcept voor dat perfect aansluit bij jouw visie.

Wanneer je voor een ontwerp van Living Design kiest, komen wij in deze fase graag eerst bij jou thuis langs om de betreffende ruimte(s) te bekijken. Tijdens het kennismakingsgesprek worden je wensen en eisen doorgenomen. Naar aanleiding van ons gesprek wordt een offerte gemaakt. Zodra je akkoord bent met de offerte, gaat Living Design aan de slag met het ontwerp.

Kijkt

Ontwerpen

+ schets
+ maatwerk
+ 3D concepten
+ Sfeer

Inspiratie

Bij de fase "Kiest" laten we je kennismaken met verschillende materialen, kleuren en designopties. Samen maken we weloverwogen keuzes die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Omdat we dit vaak doen, hebben we een groot netwerk opgebouwd met allerlei leveranciers, winkels en bedrijven. Daardoor kunnen we samen met jou een perfect interieurplan bedenken dat bij je past. Je kunt ervoor kiezen om zelf naar de winkel te gaan met ons plan in je achterzak, maar we kunnen ook samen met jou op pad gaan om te adviseren voordat je iets koopt. Als je het graag helemaal uit handen wilt geven, kunnen wij ook de aankopen voor je regelen en ze vervolgens voor je plaatsen.

Kiest

Keuzehulp

+ Leveranciers
+ Inkopen
+ Partners

Inspiratie

Bij "Klust" nemen onze vakmensen het heft in handen om het ontwerp tot leven te brengen. Of het nu gaat om renovatie, inrichting of decoratie, Living Design zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het project, waarbij elk detail met precisie wordt behandeld.

Er komt veel kijken bij het realiseren van een ontwerp: materialen bestellen, werkzaamheden inplannen en voorbereiden. Hier zie je misschien behoorlijk tegen op of je hebt er eigenlijk geen tijd voor. Living Design kan je hierin compleet ontzorgen en deze last van je schouders nemen. Wij regelen de planning, afstemming en onvoorziene situaties gedurende het hele project en zorgen dat de realisatie volledig overeenkomt met het ontwerp en jouw visie.

Klust

Realisatie

+ Planning
+ Specialisten
+ Klussen
+ Afwerking

Inspiratie

Unlock the full potential of your Home

hulpVraag, WOONWENS & RUIMTE*

e-mailadres *

Telefoonnummer*

Naam *

Het contactformulier is succesvol verzonden.

Wij nemen contact met je op om te kijken naar wat we voor je kunnen betekenen.

Tot snel,
Living Design

Bedankt!